Kleine vrachtwagen huren

Ook een praktische kleine of lichte vrachtwagen nodig? Dan is de verhuiswagen van Autoverhuur Hoogeveen ideaal. Kijk wat we te bieden hebben.

Klik op een voertuig naar keuze om te reserveren
kleine vrachtwagen

Wat is een kleine of lichte vrachtwagen?

Wij bedoelen met kleine vrachtwagen onze bakwagen met een inhoud van meer dan 18 m3 met handige laadklep. Deze wagen heeft een maximaal toegestaan totaalgewicht van 3500 kg. Voor deze wagen heeft u dan ook geen ander rijbewijs nodig dan rijbewijs B.
Andere kleine of lichte vrachtwagens gaan tot 7500 kg waarvoor u rijbewijs C of C1 nodig bent. Rijbewijs C is voor vrachtwagens van meer dan 7500 kg. Rijbewijs C1 wordt ook gevraagd voor het besturen van bijvoorbeeld een camper maar dan ook tot 7500 kg. Zie het artikel 'Welk rijbewijs voor welke auto' voor meer informatie over vereiste rijbewijzen.

Kleine vrachtwagen praktisch

De kleine vrachtwagen van Autoverhuur Hoogeveen is handig en praktisch. Door de afmetingen kunt u vrijwel overal makkelijk manoeuvreren zonder dat u vast komt te zitten. De grotere wagens zijn vaak al decimeters langer waardoor dit wat moeilijker wordt.
Wat ruimte betreft heeft u aan de inhoud van de bakwagen meestal genoeg voor een kleine verhuizing. U kunt goed stapelen en de spullen ook goed vastzetten.
Heeft u echt meer ruimte nodig of zijn de goederen te zwaar, dan zit u vast aan een echte lichte of kleine vrachtwagen waar je dan ook rijbewijs C of C1 voor nodig bent. Of natuurlijk een dure verhuizer!

De bakwagen van Autoverhuur Hoogeveen

De laadvloer van de wagen is op 80 cm waardoor u de kleinere spullen makkelijk op de vloer kunt zetten zonder de laadklep te moeten gebruiken. De wagen heeft aan de zijkant een praktische zijdeur waarlangs u ook makkelijk kleine goederen naar binnen kunt brengen.
De bak is heeft een laadvloer van 4,11 m lengte en is 2,29 m breed: 9,4 m2! De hoogte is 2,12 m, wat totaal meer dan 18 m3 inhoud geeft. Heel veel ruimte dus voor heel wat spulletjes. Wanneer u de ruimte een beetje praktisch inricht kan misschien wel de hele inboedel in één keer mee!

Bij het reserveren kunt u aangeven of u ook de handige spanbanden nodig bent of een praktische steekwagen. Maar ook verhuisdekens en verhuisdozen kunt u bij ons krijgen. kijk op onze pagina verhuisartikelen

Vraag naar de mogelijkheden

Reserveer direct een kleine vrachtwagen n of neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord en adviseren u deskundig.

Gerelateerde informatie:

Andere artikelen

Bel ons
0528 - 22 02 44

Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

BTW nummer:
NL002280853B21

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00 uur

Dinsdag
08:00 - 17:00 uur

Woensdag
08:00 - 17:00 uur

Donderdag
08:00 - 17:00 uur

Vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Zaterdag
08:00 - 16:00 uur

Zondag
Gesloten


Venster sluiten

In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.