Auto met navigatie huren

Niet alle huurauto’s hebben standaard navigatie aan boord. Wel zo handig wanneer u voor de eerste keer ergens naar toe moet en de weg niet kent. Natuurlijk kan het ook met een wegenkaart of -atlas. Maar dat er iemand u gewoon netjes vraagt de volgende afslag te nemen is wel makkelijk. Daar komt bij dat zij/hij geen commentaar levert op uw rijstijl!

Klik op een voertuig naar keuze om te reserveren
auto met navigatie huren Top

Auto zonder navigatie

De meeste auto’s van een verhuurbedrijf hebben geen navigatiesysteem ingebouwd. Daarom heeft u bij Autoverhuur Hoogeveen de mogelijkheid een navigatiesysteem te huren voor een aantrekkelijke prijs. Dit navigatiesysteem (TomTom®) is altijd voorzien van de laatste updates zodat u (bijna) niet voor een onmogelijke weg kunt komen te staan of een te laag viaduct.

Auto met navigatiesysteem

Wanneer de huurauto wel een navigatiesysteem heeft ingebouwd moet deze natuurlijk wel van de laatste updates zijn voorzien. Niet alle verhuurbedrijven zijn daar even consequent mee en vergeten dat nog wel eens.

Navigeren met smartphone

Er zijn tegenwoordig tal van navigatie-apps te krijgen voor de mobiele telefoons. Sinds 1 jul 2019 is het bedienen van een mobiel apparaat alleen toegestaan wanneer deze in een houder zit. Dit geldt dus alle mobiele apparaten, inclusief navigatiesystemen, tablets en muziekspelers. U mag deze apparaten dus niet vasthouden wanneer u in beweging bent.
Staat u stil voor het verkeerslicht of in de file, dan bent u niet in beweging en mag u dus een systeem bedienen.
auto met navigatie huren 1

Bevelen opvolgen

Een navigatiesysteem is een hulpmiddel bij het kiezen van een route naar een eindbestemming. Het mag niet leidinggevend zijn daar de bestuurder altijd verantwoordelijk is voor het voertuig. U kunt niet de navigatie de schuld geven wanneer u zelf had kunnen zien dat het tunneltje te laag of te smal was voor de auto omdat er namelijk ook een waarschuwingsbord stond!
Kijk altijd goed naar de te kiezen route en neem niet altijd klakkeloos de commando’s van een navigatiesysteem aan. U zou niet de eerste zijn die daardoor een ongeluk krijgt of veroorzaakt.

Bediening navigatie

Voor het bedienen van een ingebouwd navigatiesysteem geldt eigenlijk hetzelfde als voor een mobiel apparaat. Niet bedienen onder het rijden! Veel systemen laten dit uit veiligheidsoverweging al niet toe wat u er toe dwingt om even te stoppen wanneer de route moet worden gewijzigd.

Huur de auto samen met navigatie

Bij Autoverhuur Hoogeveen kunt u bij elke auto of bus die u huurt, ook een navigatiesysteem huren. Heeft u nog vragen of wilt u direct een auto huren, bel dan met ons enthousiaste team.

Vraag naar de mogelijkheden

Reserveer direct een auto, bestelbus of personenbus of neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord en adviseren u deskundig.

Gerelateerde informatie:

Andere artikelen

Bel ons
0528 - 22 02 44

Autoverhuur Hoogeveen
Plesmanstraat 89
7903 BG Hoogeveen

BTW nummer:
NL002280853B21

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00 uur

Dinsdag
08:00 - 17:00 uur

Woensdag
08:00 - 17:00 uur

Donderdag
08:00 - 17:00 uur

Vrijdag
08:00 - 17:00 uur

Zaterdag
08:00 - 16:00 uur

Zondag
Gesloten


Venster sluiten

In verband met de Covid-19 uitbraak nemen wij verschillende maatregelen.

Ook introduceren wij de haal en breng service voor onze verhuur voertuigen klik hier.